Industri og Erhverv

Sol- eller skiferie

Når jeg skal ud og rejse, er det altid enten solferie eller storbyferie, som jeg tager på. Jeg har een gang været på skiferie, og selvom jeg faktisk synes, det var ret sjovt, så holdte jeg mig til børnebakken! Det er muligt, at hvis jeg tog ud og rejse i dag, og destinationen var en skiferie, ja så ville jeg formentlig nok bruge endnu mere tid og energi på at lære at stå på ski. Dels er jeg langt mere aktiv, end jeg var på daværende tidspunkt og dels tror jeg også, at jeg nu ville have endnu større interesse i at lære at stå på ski, end da jeg sidst var afsted på skiferie. Dengang var jeg blot en teenager, som ikke holdte ret meget af at dyrke sport, og jeg tror derfor ikke, at jeg kunne se den helt store idé i at bruge for meget tid på at stå på ski. Til gengæld nød jeg godt af naturen, da jeg synes, det var super smukt med de sne- og isbeklædte bjerge. Men jeg vil dog alligevel foretække en sol- eller storbyferie.