Lightning test

En lightning test er en test, hvor man tester en given genstand styrke til at modstå lynnedslag. Typisk kan sådan en genstand være en vindmølle, der står udenfor året rundt og som, derudover, også er ret modtagelig for lynnedslag qua sin højde og sin vingespand på møllens propeller. Hos PolyTech findes førende ekspertise indenfor feltet, idet PolyTech har en årelang erfaring med at teste modstand for lynnedslag for sine kunder.

Når det kommer til test af modstand mod lynnedslag kan PolyTech også prale af, at de har et af verdens største testfaciliteter til formålet. Det betyder, at der kan foretages et hav af forskellige tests, som i sidste ende, hvis produktet der testes på består, kan tilsvarer de højeste standarder.

Testcenter

PolyTech har tre afdelinger i Danmark, som ligger i henholdsvis Bramming, Herning og Hedehusene. Derudover findes der også PolyTech-afdelinger i både Kina, USA og Mexico. PolyTech tilbyder Skræddersyede tests til jeres produkter, og det betyder, at uanset om der skal bruges en Tensile testing eller en Rain erosion testing, ja så kan PolyTech foretage testen. Men er der tale om en hel anden type test, eksempelvis en test, som kunden gerne selv vil have foretaget af sit produkt, ja så kan PolyTech også være behjælpelig med dette. Faktisk er det sådan, at PolyTech udarbejder tests efter hver enkelt kundes ønsker og behov. Det betyder, at hvis PolyTech har et ønske om en fuldstændig skræddersyet løsning, eller test om man vil, ja så kan PolyTech være behjælpelig hermed. Hertil skal det nævnes, at PolyTech er akkrediteret efter gældende standarder, således man som kunde kan være sikker på, at alle tests der foretages af PolyTech, lever op til de gældende krav, der er indenfor tests og testmiljøer.

Vil man læse mere, kan man klikke sig ind på https://www.testandvalidation.com/tests/