Ikke-kategoriseret

Optimér akustikken med akustikplader


Akustikplader, akustikloft, akustikpuds, akustikbilleder, akustikopslagstavler eller skærmvægge til at dæmpe forstyrrende støj? Selv om de fleste af os færdes i rum, hvor der regelmæssigt eller permanent er dårlig akustik, ved de færreste dog, hvilke muligheder der er for at mindske eller helt eliminere den. Der er ingen tvivl om, at mange mennesker oplever den støj og larm, som omgiver dem i hverdagen som særdeles forstyrrende, ja nærmest som invaliderende. Følgerne af for høj lyd kan være mange: koncentrationsbesvær, hovedpine, stress og dårligt humør er nogle af de mest almindelige symptomer på, at akustikken i et rum ikke er optimal.

Og det sker for både børn og voksne og mere eller mindre overalt: i børnehaven, i skolen, på jobbet, derhjemme, etc. Selv når man går ud og skal hygge sig med lækker mad på en restaurant eller sammen med vennerne på en pub eller et diskotek, kan man opleve, at støj forstyrrer fornøjelsen og glæden ved at være sammen med andre. Det er naturligvis noget, som er dybt irriterende og faktisk kan ødelægge en hyggelig aften.

Som sagt er der ingen grund, hverken som privatperson eller virksomhed, til at finde sig i dårlig akustik. Hos Earmark har man specialiseret sig i at udvikle løsninger, der ikke kun er effektive og funktionelle, men hvor det æstetiske i høj grad også er i fokus. Hvad nytter det, hvis forstyrrende støj og larm er borte, men øjet så forstyrres af akustikplader eller et akustikloft, der ikke er særligt kønt at se på og være omgivet af?

Det behøver man ikke at frygte, når man samarbejder med Earmark om en løsning. Her får man en samarbejdspartner, der er både kompetent, seriøs og lydhør over for den enkelte kundes ønsker og behov. Resultatet er individuelt og skræddersyet, og man kan derfor glæde sig over, at man langt om længe bliver fri for generende støj på en smuk måde. find din næste skærmvæg her og se det store udvalg af akustikplader, akustikbilleder, etc. Der er masser at vælge mellem.