Industri og Erhverv

Invester i lightning protection systems og undgå dyre skader

Med smarte og moderne lightning protection systems, kan man undgå nogle voldsomme skader. poly-tech.dk er eksperterne på området, og du kan med garanti finde en løsning til dit erhverv her. Der er mange turbineprodukter derude i form af vindmøller, som også er udsat for alt slags vejr i dag. Det kan jo, hvis man tænker sig om, også betyde stor fare for alle de blade man har svingende deroppe.

For at de ikke bukker under fra det mindste pres fra omverden, er det også vigtigt at man får op opgraderet med nogle nye tiltag. Det kunne eventuelt være tests, som skulle se hvor meget de kunne holde til, og hvad man skal gøre for at undgå de går i stykker. Regn er et af de elementer man oplever tit, og som i den rette mængde, styrke og kontinuerlighed kan volde store skader på turbinerne. Så det er også et scenarie, som man bliver nød til at forberede sig på.

I regn og slud skal energiens suges ud

Beskyttelse af vindmøller er essentielt hvis man ønsker at operere i andre lande. Her vil man med garanti også finde noget meget mere voldsomt vejr, end det man kan forvente og finde her i landet. Det betyder også at du har rigelig med mulighed for, at få testet lidt af hvert får man sætter noget som helst op. Det kan virkelig være en stor hjælp, fremfor at sende et par stykker afsted, få dem sat op og så er de rustet væk på grund af for mange salt og sand partikler i luften.

Rust er fjenden nummer et, og noget som man for alt i verden ska forsøge at undgå. Det er dog svært, når det er så fint som partikler der gør skaden. Dog kan man sørge for at testene her, forbereder dig på det værste. Du kan få en snak om tingene og hvad der skal til, hivs det er man tager kontakt igennem siden her. Ens produkter vil med garanti lide mindre overlast eller skade efter man har fået lavet tests.