Ikke-kategoriseret

Hjælp til at slippe af med din Angst? Se mere her

Angst kan vise sig på mange måder i dag, og i en eller anden forstand er der også mange som har det. https://www.steenlundsgaard.dk/angst/panikangst/ er en psykoterapeut, som blandt andet har meget erfaring indenfor dette område. Her kan man komme hen, hvis det er man føler at man selv er ramt af noget lignende. Det kan som sagt komme i mange forskellige størrelser, og alt efter hvad der kan have forårsaget det, kan man få snakket om tingene her.

Det er bestemt ikke rart, at gå og lide af Panikangst, da det også kan hæmme det daglige liv. Hvis det er for bange til at bevæge dig udenfor, kan det også sætter en dæmper for det sociale liv. Kommer man til det punkt er det også meget vigtigt, at man sørger for at få snakket med nogle som kan håndtere tingene professionelt. Det er ikke altid til at sige, hvad der kan have forårsaget det, men man kan i hvert fald komme til bunds i det her.

Få mere kontrol over dit liv

Udover at du kan slippe af med angsten, er der også andre områder som du kan tage fat i her. Det kunne eksempelvis være, at man oplever meget stress i hverdagen fordi man har fået en ny høj stilling. Med høje stillinger kommer der også meget ansvar, og hvis man ikke lige ved hvordan, at man skal håndtere sådan en process. Så er det også her, hvor man kan modtage coaching. Det kan blandt andet være i forbindelse med chef- og leder udvikling.

Det kan også være at parforholdet ikke kører optimalt, og man har brug for hjælp til at rette op på det. Det er ikke altid nemt at være i et forhold, og i stedet for at kaste håndklædet i ringen, kan man i stedet for vælge at bruge noget tid på parterapi. Det kan måske stadig ende med at man går fra hinanden, men i ledsagelse af dialog. Så der bliver alt andet lige også meget færre tårer, når det er man beslutter sig for at det er bedst at gå hvert til sit.