Ikke-kategoriseret

Har du lyst til at udfordre dig selv

Kunne du godt tænke at udfordre dig selv. Så er Nordic Race måske lige det, som du går og leder efter. For her finder du et løb i København, der virkelig kan udfordre dig på alle måder. Her skal du både have styr på konditionen, men også styrken og udholdenheden, fordi der er forskellige svære udfordringer indlagt undervejs.

En udfordring for de fleste

De fleste vil finde det utrolig udfordrende, at skulle igennem de mange forhindringer. Men det er også noget af det, som er med til at gøre Nordic Race til sådan en sjov oplevelse. Det er samtidig også et af de løb i København, som man kan deltage i sammen som hold. Så hvis man godt kunne tænke sig at gøre det som en social ting sammen. Så er det her, man finder det.

Køb billetter allerede med det samme

Hvis man føler sig overbevist om, at Nordics Race var det, man godt kunne tænke sig at deltage i her i den kommende tid. Så kan man med fordel klikke sig ind på hjemmesiden, og købe de billetter, som man skal bruge. For der kan hurtigt blive udsolgt, og derfor er det også en god ide, at sikre sig de billetter, som man skal bruge i god tid. Dem kan man desuden købe direkte via hjemmesiden, hvis man klikker sig videre.

Læs mere omkring selve løbet inde på hjemmesiden

Hvis man kunne tænke sig at vide noget mere omkring Nordic Race, så kan man klikke sig videre til hjemmesiden, hvor man finder alt det, man har brug for at vide. Så det er bare med at komme i gang med det samme, og få klikket sig videre, så man kan finde alt det, man har brug for. Det en nemt, og det er heller ikke fordi, billetterne er så dyre, at man skal spare op flere måneder i forvejen. Det er sådan set bare med at klikke sig videre her, og så få dem købt hjem med det samme.