Ikke-kategoriseret

Gør livet lettere med en tandprotese


Mon ikke at mange – specielt yngre mennesker – stadig har den opfattelse, at en tandprotese, ja, det er da noget, som kun de ældre får? At man faktisk skal være folkepensionist, før den bliver en del af éns tilværelse. Det er helt forkert, for sådan er virkeligheden bestemt ikke. I dag har et bredt segment af befolkningen tandproteser, unge som ældre, kvinder som mænd. Det er klart, at det er blandt de ældre medborgere, at man finder flest med proteser, ikke mindst helproteser. Det skyldes, at grundene til at få en tandprotese som oftest er: slid, paradentose, karies, en ulykke eller sygdom. Der sker meget i løbet af et langt liv, som kan medvirke til, at man har brug for en hel- eller delprotese.

Uanset alder og årsag er det vigtigt, at man kontakter en professionel tandtekniker, når man skal afgøre, om der er brug for en tandprotese. En kompetent tandtekniker finder man hos Tandprotesehuset. Fra man går ind ad døren til klinikken, føler man sig godt tilpas. Og det er vigtigt. Det er som oftest det første indtryk, man får, som bliver siddende og danner den holdning og de følelser, som man aktuelt og fremadrettet har. Så er det sådan set underordnet, om der er tale om en virksomhed eller en person.

Tandprotesehuset er en landsdækkende kæde af klinikker, hvor man har specialiseret sig i individuelt skræddersyede løsninger inden for tandproteser. Hvad enten man kun har mistet én enkelt tand, flere eller alle, finder man som kunde i samarbejde med en erfaren og fagligt kompetent tandtekniker frem til en protese, som matcher den enkelte klients behov 100 %. På intet tidspunkt i processen går man på kompromis med kvaliteten. Mange klienter ved ikke, at de måske har ret til tilskud til tandprotese. Det er ærgerligt. Skulle man have brug for hjælp i forbindelse med at søge tilskud til tandprotese, klarer klinikken også det. Se mere på Tandprotesehuset.dk.