Ikke-kategoriseret

Gør det nemmere at smile med en ny tandprotese


Overvejer man en tandprotese? Der er ingen tvivl om, at éns smil betyder meget. Både i mødet med andre, og hvordan man bliver opfattet, men helt sikkert også i forhold til éns egenopfattelse og selværdsfølelse. Står man derfor i en situation, hvor man på grund af dårlige tænder, der skal fjernes, eller mangler man af en eller flere grunde én eller flere af sine naturlige tænder og overvejer derfor en hel- eller delprotese? Så er det en god idé at alliere sig med professionel assistance.

Hos Tandprotesehuset besidder man den faglige viden og erfaring på området, som er nødvendig for at give en klient den mest optimale løsning. En tandprotese skal fremstilles til den enkelte person og tilpasses, så den sidder præcis, som den skal. Det kræver en dygtig tandtekniker. Det har man hos Tandprotesehuset. Her kan man også få mere at vide om tilskud til tandprotese, hvis man er interesseret i det. Det er en kæde af klinikker med afdelinger over store dele af landet, og man er som oftest derfor ikke langt fra en professionel tandproteseklinik.

Lige nu findes der klinikker i 11 byer, og det er: Aalborg, Odense, Farum og Lyngby, Silkeborg, Viborg, Højbjerg, Kolding, Brørup, Esbjerg og Vejle. I flere byer har Tandprotesehuset indgået et professionelt og fagligt samarbejde med “Godt Smil Tandlægerne”. På den måde er det nemt og bekvemt for deres klienter at blive behandlet af både en tandlæge og en tandtekniker, hvis det skulle være nødvendigt. Nogle steder har man endda valgt at dele lokaler, og det er jo nærmest ideelt. Hvad enten man skal have en hel- eller delprotese, hjælp med at ansøge om tilskud til sin protese eller professionel rådgivning om de forskellige muligheder, kan Tandprotesehuset assistere med dette. På Tandprotesehuset.dk kan man få masser af praktiske informationer om behandlingen. Klik ind på hjemmesiden og bliv meget klogere på området tandprotese.