Hus og have

Belysning af alle vinkler

Belysning til alle formål

Hos lyskildendirekte.dk har de belysning til alle formål. Her finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter, og altid til gode priser. Lyskildendirekte sælger både til private og erhverv. Stort udvalg af LED pærer, LED armaturer, lysstofrør, sparepærer, damplamper (HID) og halogenpærer. I spredningsvinkel på belysning finder du op til 360 grader, så uanset dit behov, kan du finde det rette her.

Spredningsvinkel på belysning

Mange af lamperne har stor spredningsvinkel på belysning, fra 30 og helt op til 360 grader, alt afhængig af hvad formålet med lampen er, og hvor den skal hænge, er det en trappeopgang, kontoret, hotellet eller noget helt andet, så har lyskildendirekte.dk det du har brug for. Der er et stort udvalg med LED lys som er energibesparende. Sammenligner man med et lys armatur med PL-C pærer, eller kompakte lysstofrør med 2×18 watts pærer, bruger de 36 watt, og ballasten bruger yderligere 8 watt. Det er i alt 42 watt. Led armatur bruger kun 18 watt og har ingen separate dele, der bruger ekstra strøm, så du kan spare mere end 50% af dit energiforbrug ved at skifte til LED. Levetiden på en PL-C lampe er cirka 10.000 timer, hvor du på en LED lampe har en levetid på 35.000 timer, så ved en gennemsnitsberegning betyder det at du ikke behøver at bekymre dig om at udskifte armaturerne i 10 år, og samtidig er det gavnligt for miljøet, som der er stor fokus på i disse år.

Lysstofrør i flere former og mærker

Hos lyskilderdirekte.dk føres mange forskellige slags lysstofrør som giver forskellig spredningsvinkel på belysning, blandt andet Philips, Osram og Sylvania lysstofrør. De populære lysstofrør fåes i alle slags former, og de tradiotionelle T8 lysstofrør, T5 lysstofrør og runde lysstofrør. Gå efter LED lysstofrør hvis du ønsker en mere energivenlig løsning.